Yumuşak Çekirdekli Meyveler: 30 - 60 cc / 42 – 84 gr / ağaç  Sert Çekirdekli Meyveler: 30 - 60 cc 
/ 42 – 84 gr / ağaç Turunçgiller, Muz: 20 - 40 cc / 28 – 56 gr / ağaç  Üzüm, Kivi, Çilek: 100 - 300 cc 
/ 140 – 420 gr / da Domates, Biber, Patlıcan: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da  Hıyar, Kavun, Karpuz: 
100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da  Çeltik, Buğday, Arpa, Ayçiçeği, Mısır: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / 
da Şeker Pancarı, Pamuk, Tütün, Patates: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Kabak, Karnabahar: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Soğan, Sarımsak: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Bezelye, Diğer dane 
baklagillere: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da Soya, Yer Fıstığı, Fasulye, Yonca: 100 - 300 cc / 140 – 
420 gr / da Çay, Fındık, Ceviz, Badem: 30 - 60 cc / 42 – 84 gr / ağaç Zeytin: 30 - 60 cc / 42 – 84 gr 
/ ağaç Bağ: 100 - 300 cc / 140 – 420 gr / da  |